Begin dit jaar deelden we jullie mede dat we een nieuwe trainer voor RKDSO 1 hadden gecontracteerd. Echter kreeg het bestuur deze week via externe bronnen te horen dat deze trainer, ondanks zijn overeenkomst in Lomm, tóch heeft bijgetekend bij zijn oude club. Navraag bij het bestuur van DWSH’18 leerde dat dit inderdaad het geval is en hij aldaar zijn aflopende contract bij het tweede elftal heeft verlengd. Na weken van onbereikbaarheid, waar er niet werd gereageerd op appjes en telefoontjes kwam er een email naar boven waarin de trainer om diverse redenen afzag van de trainersklus in Lomm. Deze e-mail is bij het bestuur onbekend en ook in diverse mailboxen onvindbaar. Wij hebben daar dus ook niet op kunnen reageren en vinden het jammer dat we het gesprek met de trainer over de inhoud van de e-mail niet hebben kunnen aangaan. We betreuren deze situatie ten zeerste maar feit is dat we op zeer korte termijn op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Wij waren als bestuur zeer tevreden over de aanstelling en ook de aankomend trainer was de afgelopen weken al druk bezig met het programma voor de voorbereiding op het seizoen 2019/2020. Wel willen we melden dat DWSH als vereniging in dit alles geen blaam treft.

De eerste vergaderingen zijn inmiddels geweest maar het is natuurlijk verre van ideaal. Uiteraard is de spelersgroep en begeleiding al geïnformeerd over de stand van zaken maar via deze weg willen we jullie als leden, supporters en andere geïnteresseerden ook informeren wat er onze club overkomen is. Wellicht dat jullie nog suggesties of tips hebben wie te benaderen. Alle hulp is in dit stadium van harte welkom. Spreek een van de bestuursleden aan of stuur eventueel een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rest ons nog jullie allemaal een fijn Pinksterweekend en een geslaagd Rabobank familietoernooi en Stratentoernooi 2019 te wensen.

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur RKDSO

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl