De Venlose fotograaf Richard Fieten is een initiatief gestart om zoveel mogelijk 2e hands voetbalschoenen en sportspullen (wedstrijdtenues, oude voetballen, trainingsmateriaal, voetbaltassen etc.) in te zamelen voor een locale voetbalclub in Ghana genaamd Action Boys FC uit Kitase. Deze voetbalclub wordt in Ghana ondersteund door de uit Venlo afkomstige Bart van der Grinten en zijn stichting Co Foundation.

In voetbalkantines van diverse regionale voetbalclubs in Noord Limburg komen displays te staan waar kinderen en volwassenen hun voetbalschoenen kunnen achterlaten. Ook wij doen met RKDSO natuurlijk mee met dit mooie initiatief. Bij de inzameldoos staat ook een life size afbeelding van de Ghanees/Nederlandse voetbalspeler Johnatan Opoku van VVV. Hij draagt dit initiatief een warm hart toe. Kinderen kunnen eventueel bij 't inleveren van hun oude voetbalschoenen meteen samen met de life size afbeelding van Johnatan Opoku op de foto en deze delen via Facebook.

De ingezamelde voetbalschoenen en sportspullen zullen uiteindelijk per gesponsorde zeecontainer naar Ghana verscheept worden. Richard Fieten reist zelf ook naar Ghana om o.a. vrijwilligerswerk te verrichten voor voetbalclub Action Boys FC.

Dus heb je oude voetbalschoenen en/of sportspullen, gooi deze niet weg maar lever ze in bij de inzameldoos in de kantine als het seizoen weer start. Alvast super bedankt voor jullie hulp!!

Meer info rondom de inzamelingsactie is te vinden op www.co-foundation.org of via Facebook pagina Ghana, Action Boys, Kitase. Voor verdere info of vragen bel Richard Fieten via 0651659947.

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl