Traditioneel vond zaterdag met Pinksteren het jaarlijkse Rabobank Stratentoernooi plaats. Jongens en meisjes vanaf de mini-f tot en met O-15 namen het samen met de ouder of vervanger op in een 4x4 wedstrijd. Fel werd er samen met een ander leeftijdskoppel gestreden voor de eer, en voor de jeugd het allerbelangrijkste, de beker. In totaal waren er 31 kinderen die meestreden in de onderlinge competitie.  

Om 12.00 uur begon het vader/moeder-zoon/dochter-toernooi en het toernooi waar menig lid van RKDSO het hele seizoen voor getraind heeft; het Rabobank Stratentoernooi. In een kleine competitie nemen 5 teams het tegen elkaar op. Op het trainingsveld is de jeugd bezig met een spellencircuit. In verschillende spelvormen wordt er wederom gestreden voor de beker.

Na de eerste wedstrijd zijn van ieder team de spelers van het jaar uitgeroepen. Iedere speler mocht 3 penalty’s nemen op ‘Penalty-killer’ Stijn van den Hombergh. Na drie rondes was Pelle Josten oog in oog met Stijn het meest koelbloedig gebleven. Pelle mag een jaar lang de wisselbeker een mooi plekje geven. Proficiat Pelle!

 

Speler van het jaar

Mini F                                  Luuk Rambags 

JO09-2G                              Tess Omsels

JO09-1                                Pelle Josten

JO11-3                                Tim in 't Zandt 

JO11-2G                              Niels van Rens 

JO11-1                                Tuur Omsels

JO13-1                                Jesper Simons

JO15-1                                Rens Willemsen

JO15-2                                Mack Gielen

JO17-1                                Guus Driessen 

JO19-1                                Jordi Clabbers  

MO15-1                               Bente Simons   

MO17-1                               Gwen Schoofs

 

Op de velden werd er in en tussen de regenbuien door hevig gestreden om de felbegeerde Wisselbeker. Het mooiste doelpunt van deze dag viel bij de Bosbergstraat. O17-speler Wouter Simons wist met een fraai schot het net te vinden. Dit bleek echter niet voldoende te zijn, ondanks dat het team het gehele toernooi geen tegentreffer hoefde te incasseren. H.E.O. ging er uiteindelijk ook ongeslagen met de winst vandoor.

 

Eindstand Rabobank Stratentoernooi 2017

1.       Hanikerweg/ Rijksstraatweg/Maaszicht

2.       Bosbergstraat/ Sni-jershaof   

3.       Diepstraat/ Heuvelstraat   

4.       Kolckwei/ Haagbeek   

5.       Kerkhoflaan/ Maasveldstraat/ Kapelstraat/ Antoniusplein/ Grote Straat 

 

Na afloop van iedere wedstrijd van het Rabobank Stratentoernooi werden er door ieder team 5 penalty’s genomen. Uiteindelijk bleek Maasveldstraat/Kapelstraat/Kerkhoflaan/Antoniusplein het vizier het meest op scherp te hebben staan. Van de 20 strafschoppen schoten zij er 13 raak. Ook gelegenheidskeeper Martijn Kallen bleek een echte penalty-killer te zijn. Van de 20 specialisten wisten er maar 6 het net te raken.

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl