Maasduinen Oost Combinatie (MDOC) 

RKDSO Lomm, DEV-Arcen en Resia Wellerlooi zijn vol trots een regionale samenwerking voor meiden- en damesvoetbal opgezet. Onder de naam MDOC (Maasdorpen Oost Combinatie) voetballen inmiddels bijna 100 meisjes en dames met elkaar en vóór elkaar. Ieder seizoen sluiten nieuwe meiden van Well tot Steyl zich bij ons aan; een verzorgingsgebied van zo’n 200 vierkante kilometer. Wij geloven dat ieder meisje in haar eigen regio op ieder niveau moet kunnen voetballen. Onze clubs zijn bij elkaar al 250 jaar actief in het jongens- en herenvoetbal maar willen ook onze vrouwelijke dorpsbewoonsters van jong tot oud laten genieten van de voetbalsport. De jeugd heeft de toekomst en in het voetbal zijn wij ervan overtuigd dat damesvoetbal een toekomst heeft.

MDOC zoekt altijd versterking voor haar senioren- en juniorenafdeling. Meiden en vrouwen kunnen eerst deelnemen aan een proeftraining of te kijken of het hen bevalt. MDOC beschikt in in het seizoen 2022-2023 over twee damesteams, een dames zevental en drie jeugdteams: Onder-17, Onder-15 en Onder-13. Aanmelden voor een proeftraining kan door telefonisch contact op te nemen met Rob Simons (06-29081226), Hilke Alexiou (06-290008236).

Vacatures 

Besturen en technische commissies werken ontzettend hard om zoveel mogelijk meiden en dames aan het voetballen te krijgen. Dit lukt steeds beter en we krijgen er bijna elk jaar een nieuw team bij. Echter hebben we wel structureel moeite om voldoende begeleiding en trainers/trainsters te vinden voor onze teams. Zonder vrijwilligers zijn er geen teams en moeten we helaas meisjes, meiden en dames teleurstellen. Dus bij deze nogmaals een oproep om jezelf op te werpen als vrijwillger! We zoeken zowel personen mét als zonder voetbalachtergrond. Je enthousiasme en inzet zijn véél belangrijker.

Meld je dus bij één van de plaatselijke bestuursleden of personen van de technische commissie.

Volg vooral ook de facebookpagina van MDOC: https://www.facebook.com/profile.php?id=100055157395448 

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl