Staand (v.l.n.r.): Wil van de Kerkhof (leider), Mikel Heumassiej (trainer), Jeroen van den Hombergh, Nick van Rens, Daan van den Hombergh, Tim Vousten, Jorg Jacobs, Sven Maessen, Bram Rondeel, Rob Kramer, Rik Bugdoll, Sjuul Gubbels (leider), 

Zittend (v.l.n.r.): Jesse van Wylick, Ruud van de Kerkhof, Stan van den Hombergh, Ralf van de Kerkhof, Matthijs Cuppen (doelman), Davy Verheagh, Bas Hegger, Sjors van den Hombergh, Theo Jacobs (assistent-scheidsrechter)

Ontbrekend: Sejdo Mujanovic, Teun Bartels, Jordi Clabbers

Shirtsponsor: 

Seizoen 2018/2019

RKDSO 1 zal het komend seizoen uitkomen in de competitie KNVB Mannen Zondag - 5e Klasse D (Zuid 2).
Voor het speelschema kijk op de pagina Wedstrijdschema Competitie Seizoen 2018/2019.

RKDSO 1 voetbalt alweer een jaar of tien prestatief op zondagmiddag om 14.30 uur. Na jaren in de 6e klasse te hebben gebivakkeerd, promoveerde het elftal via de versterkte promotieregeling in het seizoen 2012/2013 naar de vijfde klasse. Dit verblijf was helaas van korte duur en na de herindeling van de competities is het nu actief op het laagste prestatieve niveau van de afdeling Zuid 2.

Als klein dorp mogen we echter trots zijn dat we nog steeds een prestatief eerste elftal hebben waar we nog jaren mee vooruit kunnen. Vaak ligt de gemiddelde leeftijd van de spelers rond de 20 jaar. Twee jaar geleden zijn enkele jeugdspelers vervroegd doorgeschoven naar de senioren en daar beleeft Lomm hopelijk de komende jaren nog veel plezier aan.

Het seizoen 2017/2018 staat wederom onder leiding van trainer Mikel Heumassiej. De leiders zijn Wil van de Kerkhof en Sjuul Gubbels. Assistent-scheidsrechter is al sinds jaar en dag Theo Jacobs.

Het elftal traint op dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur in Lomm en voetbalt haar wedstrijden op zondagmiddag om 14.30 uur. Houd de sportlink op de homepage in de gaten voor de actuele wedstrijd en kom deze jongens aanmoedigen!

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl