Op de ledenvergadering van vrijdag 4 oktober jl. hanteerde voorzitter Harrie Vousten voor de laatste maal de voorzittershamer van RKDSO. Na ruim 9 jaar voorzitterschap treedt hij terug als voorzitter. RKDSO is Harry ontzettend dankbaar en kijkt met veel plezier terug op het decennium dat hij in het bestuur van onze club heeft gezeten.

Harrie was meer dan alleen voorzitter; hij was een verbinder. Een verbinder van allerlei mensen met verschillende kwaliteiten van zowel binnen en buiten de club. Mensen die hij enthousiast maakte om de club vooruit te helpen. Zo was Harrie zijn eerste project de verbouwing van de kantine, nieuwe clublokalen en de bar waarvoor hij precies wist bij wie hij moest aankloppen. Naast het fysieke werk dat Harrie niet schuwde, was hij ook nauw betrokken met de nieuwe opzet van de veteranen. Er kwamen binnen no-time diverse nieuwe leden bij (goede voetballers en iets minder getalenteerde spelers) en sindsdien is het zaterdagavond regelmatig goed toeven in de kantine. Hoogtepunt van het voorzitterschap van Harrie is trouwens ongetwijfeld het moment dat hij tot inzicht kwam dat hij zelf beter de voetbalschoenen kon opbergen. Complimenten voor zijn voortreffelijke zelfkennis!

Nee, Harrie was niet altijd van de gesproken woorden, maar des te meer van de daden. Op (herhaarderlijk) aandringen van Harrie werd Hans van den Hombergh de nieuwe penningmeester en werd de samenwerking met andere Lommse verenigingen verder uitgebreid. Elkaar uithelpen waar nodig, altijd met een lach en zonder poespas. Harrie regelde het gewoon. Eigenlijk wist hij het allemaal wel te regelen. Alles behalve het uitprinten van de agenda en notulen voor de vergadering. Die moest hij steevast lenen van de buurman of ter plekke nog kopiëren in de bestuurskamer.

Maar dat doet niets af aan hoe Harrie zijn stempel op de club RKDSO heeft gedrukt. Dicht bij de leden en bijzonder praktisch ingesteld. Wij willen Harrie nogmaals hartelijk danken voor zijn inzet de afgelopen jaren en we hopen nog meermaals gebruik te mogen maken van zijn kennis en kunde. Als projectleider of iets dergelijks.

Bestuur RKDSO

Secretaris Ger vd Hombergh overhandigt de bloemen 

Penningmeester Hans vd Hombergh met een welverdiende saunabon voor Harrie en Jeanne

De laatste woorden van Harrie als voorzitter van RKDSO

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl