Vrijwilligers zijn al jaren de drijvende kracht achter onze vereniging. We steken allemaal wekelijks de handen uit de mouwen in diverse taken en functies om RKDSO draaiende te houden. Één daarvan is het draaien van bardiensten. Onze kantine is naast een ontmoetingsplek voor leden, ouders, supporters en andere belangstellenden ook nog een van de weinige plekken in Lomm waar je de dagelijkse beslommeringen onder het genot van een pilsje kunt bespreken.

De barbezetting in de kantine is vrijwel altijd in handen van vrijwilligers. Jullie doen dit met veel plezier en enthousiasme, maar er hoort ook een stukje kennis over verantwoord alcohol verstrekken bij. Het is niet alleen verplicht voor alle barvrijwilligers, maar ook nog eens leerzaam en nuttig.

We willen jullie dan ook vragen om deze Instructie Verantwoord Alcohol schenken te volgen. Het is een korte test die je ongeveer 15 tot 30 minuten kost. De instructie is GRATIS en te vinden op https://www.nocnsf.nl/iva. Na afloop ontvang je een certificaat en ben je voortaan verantwoord bezig!

Vul alle verplichte velden in en bij “emailadres barverantwoordelijke” mijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo zorgen we voor een correcte registratie.

Alvast bedankt voor jullie tijd en medewerking!

Namens het bestuur,

Rik Ambrosius

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl