We moesten tegen EWC in Well, zij stonden tweede en wij eerste. In het begin van de wedstrijd zetten EWC veel druk maar we voetbalden ons er goed uit. Net voor rust kregen wij een vrije trap, Daan tikte de bal aan en Guus schoot hem er in 1-0. In de rust kregen we wat tips. In de tweede helft kregen we hier en daar wat kansen maar geen goal. Toen kwam EWC er uit en ging een op een op de keeper af en scoorde de 1-1. Toen moesten we er tegenaan , Daan D. rende de zestien binnen en werd neer gehaald, we kregen een penalty. Daan S. ging hem nemen en schoot binnen kant paal er in 2-1. We moesten nog heel even spelen en hebben geen doelpunt meer tegen gekregen. Het was een felle wedstrijd met heel wat overtredingen maar we hebben uiteindelijk terecht gewonnen.