Mikel Heumassej stopt aan het einde van het lopende seizoen (2018/2019) als trainer van RKDSO 1. Mikel heeft onlangs het bestuur te kennen gegeven dat hij na 3 seizoenen bij ons, toe is aan een nieuwe uitdaging op trainersgebied. Het bestuur, Mikel zelf en de spelersgroep kijken allen met positieve gevoelens terug op de samenwerking tussen Heumassej en RKDSO. Drie seizoenen geleden begon Mikel aan zijn eerste klus als trainer van een standaard seniorenteam. Na vele functies bij SVB Blerick heeft RKDSO hem de mogelijkheid geboden deze stap naar de senioren te maken. Mikel is RKDSO hier zeer erkentelijk voor.

Onder leiding van Mikel haalde RKDSO een 11e en 8e plaats in de competitie. Vorig seizoen werd een periodetitel net misgelopen, na een verliespartij in Swolgen. Dit had ongetwijfeld met de timing van de kermis te maken. Momenteel staat RKDSO 1 op een tiende plaats, maar wist het wel zeer knap de 2e ronde van het KNVB Bekertoernooi te behalen, door winst op Belfeldia en IVO. Daarin bleek MVC uit Maasbree te sterk voor de Lommenaren. 

Samen met staf, spelersgroep en het bestuur zal Mikel er alles aan doen zijn derde en laatste seizoen op een positieve manier af te sluiten. Deze klus begint aanstaande zondag met een thuiswedstrijd tegen v.v. VOS uit Venlo. Aanvang 14:30 uur in Lomm!

RKDSO wenst Mikel natuurlijk heel veel succes in zijn verdere carrière en zal op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2019/2020. Kandidaten kunnen zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. melden. Aanspreekpunt binnen het bestuur is Rob Theelen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKDSO

 

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl