Lomm, 12 maart 2020

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, heeft het coronavirus ook Nederland bereikt. De overheid heeft al diverse lokale en landelijke maatregelen afgekondigd en ook de KNVB treft de nodige maatregelen om de verdere verspreiding van het virus in Nederland te beperken. Dit betekent concreet dat alle wedstrijden in het amateurvoetbal, zowel jeugd- als senioren, tot minimaal 6 april niet doorgaan.

Ook alle trainingen en activiteiten in de kantine worden tot nader order afgelast. Ook betekent dit dat ons sportpark OP SLOT GAAT.
Er kan dus ook NIET recreatief gevoetbald of gesport worden. Wanneer er toch mensen aanwezig zijn, kan dit leiden tot hoge boetes voor de club. We rekenen hier op jullie medewerking.

Het bestuur kiest hiermee op dit moment de richtlijnen en adviezen van de gezondheidsautoriteiten (in Nederland https://www.rivm.nl) en de KNVB (https://www.knvb.nl/coronavirus) te volgen. Als dit verandert, worden jullie via diverse kanalen geïnformeerd. De veiligheid en gezondheid van alle leden, vrijwilligers en bezoekers van onze club staat voorop. 

Mochten jullie als lid, vrijwilliger of ouder/verzorger van een lid zorgen of vragen hebben over de situatie bij RKDSO, neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Namens het bestuur,

Rik Ambrosius

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl