UPDATE: IN VERBAND MET DE RICHTLIJNEN OMTRENT DE BESTRIJDING VAN HET CORONA-VIRUS GAAT DE GEPLANDE LEDENVERGADERING AANSTAANDE VRIJDAG NIET DOOR! 

Beste leden en ouders van jeugdleden van RKDSO,

Via deze brief willen we jullie uitnodigen voor een INGELASTE LEDENVERGADERING op vrijdag 20 maart aanstaande om 21:00 uur.

Op de agenda van de ledenvergadering staat:

1. De beloofde terugkoppeling op de meepraat-sessies die we eind 2019 hebben gehouden. De werkgroep “Toekomst RKDSO” en het bestuur is met jullie input aan de slag gegaan en wil jullie nu graag over de uitkomsten en voortgang informeren.

2. Verder willen we tijdens deze vergadering een nieuwe voorzitter verkiezen. Op dit moment heeft alleen Rik Ambrosius zich kandidaat gesteld. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich tot 24 uur voor aanvang van de vergadering melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij één van de bestuursleden.

3. Als laatste punt willen we ook alvast de bestuurlijke plannen aangaande de consumptieprijzen voor het seizoen 2020/2021 aan jullie voorleggen.

Locatie van de vergadering is vanzelfsprekend onze kantine (Bosbergstraat 55, Lomm).

Hopelijk zien we jullie allemaal op vrijdag 20 maart!

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKDSO

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl