Waarom deze brief?

We missen nog steeds enkele personen binnen ons jeugdkader en waarom zou dit niet iets voor jou zijn?

Onze vereniging heeft gelukkig vele welwillende ouders die met veel plezier de voetballertjes de basis van het voetbal leren. Deze ouders doen dat voor een jaar of gaan een aantal jaren achtereen door en schuiven met hun zoon of dochter door naar volgende elftallen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee maar dit is lang niet altijd ideaal. Om een goed evenwicht te krijgen in het jeugdkader hebben wij leiders/leidsters nodig die niet per se een zoon of dochter binnen de vereniging hebben. We zijn in dit geval specifiek op zoek naar (oud-)leden die nog wekelijks een balletje trappen of dusdanig veel ervaring hebben en dit graag willen doorgeven aan een jongere generatie. De jonge voetballertjes kijken tegen jullie op! Ze willen maar al te graag trainen onder hun 'idolen'.

Op dit moment is er helaas geen sprake van een gezond evenwicht binnen het jeugdkader van DSO/DEV/IVO; het aantal seniorenleden die op dit moment leider of trainer zijn, is bijna op een hand te tellen. Natuurlijk begrijpen we dat jullie het allemaal druk hebben met school, werk, vriend of vriendin en andere hobby's en dat "tijdgebrek" een snel gegeven antwoord is op de vraag of je niet iets wilt doen binnen onze jeugdafdeling. Toch hoeft dit in onze ogen geen reden te zijn om helemaal niets te kunnen doen. Want ook als je iedere week 2 keer traint en in het weekend voetbalt, is je bijdrage toch welkom. Neem eens contact op met het jeugdbestuur want train(st)ers of leid(st)ers voor een avond per week of een paar uurtjes op zaterdag zijn gewild! Zelfs als je niet iedere week kunt, maar wel enkele keren per maand zijn we op zoek naar jou! Denk hierbij aan begeleiding op wedstrijddagen of zelfs voorafgaand aan je eigen training een uurtje een jeugdteam training geven is een optie.

Denk eens terug aan je eigen tijd in de jeugd van onze vereniging. Dan had je ook graag training van een speler van het eerste of tweede elftal en stond je ook trouw langs de lijn als je trainer een wedstrijd moest spelen. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, dus zet het tijdsgebrek even overboord en geef iets terug aan de club die je heeft gemaakt tot de voetballer of voetbalster die je nu bent! Gezamenlijk brengen we dan het niveau van onze jeugdafdeling omhoog. En op termijn kun je zelfs nog samen voetballen in de senioren met het talent dat je zelf hebt helpen ontwikkelen. Wat is er nu mooier dan dat?

DAAROM, DENK NIET: "LEIDER ZIJN IS NIETS VOOR MIJ OF IK HEB GEEN TIJD". Voor iedereen hebben we wel iets dat past bij hem of haar en voldoet aan je interesse en de tijd die je beschikbaar hebt. Ook jouw bijdrage is nodig om de jeugd van DSO/DEV goed te begeleiden. HELP ONS EN VOORAL: HELP DE JEUGD.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Ton Willemsen (06-23976583)

Met vriendelijke Groet

Bestuur RKDSO

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl