Lomm wordt vaak geprezen om haar sociale karakter en bloeiend verenigingsleven. We zijn als amper 1000 zielen tellend dorpje opvallend zelfstandig en werken probleemloos samen waar dat nodig is. Onze voetbalclub is daarin gelukkig geen uitzondering. Toch komen we op diverse fronten mensen tekort. Mensen die bereid zijn enkele uurtjes per week of per maand iets terug te doen voor RKDSO. En de keiharde realiteit is dat RKDSO zonder deze vrijwilligers geen bestaansrecht heeft.

 

Met de gemotiveerde vrijwilligers die nu het kader vormen, zijn we als club uiteraard heel blij. Maar teveel taken die noodzakelijk zijn om onze club zelfstandig overeind te houden, worden door een te kleine groep mensen uitgevoerd. En dit drukt zwaar op de schouders van de mensen die dit vaak al jarenlang doen.  

 

Als bestuur hebben we samen met diverse commissies een lijst samengesteld met functies en taken waarvoor we dringend nieuwe vrijwilligers zoeken. Deze lijst vinden jullie hier:

 

Activiteitencommissie:

 

 · Enkele meiden of dames, liefst actieve voetbalsters bij MDOC, die met de huidige commissie ook voor de meiden en dames leuke activiteiten organiseren.

 

Kantinecommissie:

 

· Diverse hulpkrachten voor in de kantine op zondagmiddag (van 13:00 tot max 19:00h) te helpen. We willen graag een oproepgroep creëren waar je zelf je beschikbaarheid aangeeft. Al kun je maar 1 of 2 keer per jaar, dan ben je al welkom.

 

Website:

 

 · Liefst minimaal 2 personen die, vanuit thuis, de website up to date willen houden. Dit betreft het plaatsen van berichten en foto’s. Technische kennis van websites is fijn, maar niet noodzakelijk! Ideaal voor mensen die niet in Lomm wonen.

 

Sponsor/PR-commissie:

 

 · Liefst minimaal 3 personen die samen met de voorzitter en penningmeester nieuwe manier verzinnen en op willen zetten om inkomsten te genereren. Ben jij een beetje commercieel of heb je een netwerk in de regio? Dan krijg je de vrije hand om initiatieven te bedenken en onze club financieel gezonder te maken. 

 

Bestuur:

 

 ·Algemeen Bestuurslid

 

 · Wedstrijdsecretaris Senioren (kan prima vanuit thuis)

 

 · Scheidsrechters senioren en junioren 

 

Jeugdcommissie:

 

 · Leiders/leidsters voor JO8/JO9, JO15, JO17 en JO19 en diverse Meidenteams van MDOC. Dit is op diverse avonden en zaterdagmorgen/-middag

 

 · Regelen kantine indeling thuiswedstrijden jeugd (kan prima vanuit thuis)

 

 · Jeugd wedstrijdsecretariaat (kan prima vanuit thuis)

 

 · Opzetten nieuwe jeugdactiviteiten

 

 · Scheidsrechterscommissie jeugd

 

 · Onderzoeken jeugdsamenwerking toekomst

 

 · Contactpersonen voor de jeugdteams als schakel tussen ouders, trainers en jeugdbestuur

 

Damesvoetbal:

 

 · Trainer/Trainster en Begeleiding voor MDOC 2 seniorenteam. Ze spelen wedstrijden op zondag bij één van de 5 deelnemende clubs.

 

 

Maar in plaats van alleen te denken in functies en titels, zijn we vooral op zoek naar wat jij zelf denkt te kunnen en willen doen voor RKDSO. We zijn blij met elke bereidheid en ieder idee om wat terug te doen voor de club; de plek waar we allemaal zo graag komen en van onze geliefde sport willen blijven genieten. Denk dus ook vooral in wat je wél wilt. We maken daar dan graag gebruik van.

 

Zie je toch al een functie of rol die je past? Meld je dan alvast bij een van de bestuursleden!

 

Want alleen samen kunnen we onze club RKDSO in 2023 het 90-jarig jubileum laten vieren.

 

 

 

Alvast bedankt en we kijken uit naar jouw medewerking.

 

Het bestuur,

 

 

 

Rik Ambrosius – Voorzitter (0622861231)

 

Ger van den Hombergh – Secretaris (0631942513)

 

Hans van den Hombergh – Penningmeester

 

Jos Knelissen – Wedstrijdsecretaris

 

Rob Theelen – Bestuurslid

 

Rob Kramer – Bestuurslid

 

Tim Vousten - Bestuurslid

 

 

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl