RKDSO bestaat dit jaar 90 jaar. Dat gaat vrijdag 22 en zaterdag 23 september groots gevierd worden op ons feestterrein bij de kantine. En in Lomm weten we hoe we een feest moeten bouwen.

Dit willen we natuurlijk met iedereen die RKDSO een warm hart toedraagt, kunnen vieren. Om dit te realiseren, hebben we de steun van geweldige bedrijven en organisaties zoals die van u nodig. Door een sponsor van het Jubileumfeest te worden, krijgt u de kans om uw merk te promoten, uw betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen en ons te helpen het evenement tot een groot succes te maken.          

We waarderen uw steun en zijn verheugd om de beschikbare sponsorpakketten met u te delen. Deze pakketten bieden verschillende niveaus van zichtbaarheid en voordelen, zodat u kunt kiezen welk pakket het beste bij uw behoeften en doelstellingen past. Hieronder een overzicht van de drie sponsorpakketten:

 

Voor meer informatie of om een sponsorpakket te selecteren dat bij u past, kunt u contact opnemen met ons sponsorcomité via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en bedanken u nogmaals voor de steun aan ons 90-jarig jubileumfeest.

Rabobank Venlo
Wilma Sport Safety
Ewals Cargo Care
Contour Accountants
www.aviko.nl
www.edhegger.nl
http://www.stukadoorleonjenniskens.nl/
DCM
www.jbfa.nl/
Brands Meubeltransport
www.hombergh.nl